Primeste Dragostea In Viata Ta!

Salutare drag suflet,

Multumesc din inima pentru prezenta ta pe acest blog! Aceasta ma onoreaza si ma bucura enorm de mult !

Sunt fericita ca esti aici alaturi de mine si sper ca toate postarile si toate surprizele ce vor urma in curand, sa reuseasca sa te inspire , sa te bucure si sa-ti inunde sufletul in iubire !

Astazi,  iti fac o invitatie ! Te invit cu mare drag sa inviti in viata ta, in fiecare clipa, sentimentul cel mai profund si real al vietii  – IUBIREA ! Acesta este sentimentul ce poate sa-ti inspire sufletul in cel mai minunat mod !

Sti, se spun multe despre iubire, insa dincolo de toate explicatiile si parerile, ea exista si este peste tot. Se poate simti, atunci cand lasi la o parte toate gandurile si parerile despre ea, atunci cand renunti la sentimente de vibratie joasa, atunci cand ramai prezent cu toata fiinta ta, atunci , pur si simplu, simti cum esti una cu totul, simti undeva, acolo in inima ta ca faci parte din ceva maret si infinit si ca viata este mult mai simpla decat poti crede !


As vrea sa nu-ti mai ingreunezi existenta cu trairi si sentimente care nu-ti inalta vibratia si energia catre cele mai inalte nivele posibile. Renunta la ura, resentimente, la dorinta de razbunare , la a avea asteptari de la cei din jurul tau, la dorinta de a-i schimba pe ceilalti dupa bunul tau plac, la tot soiul de atasamente si multe alte emotii care doar te trag in jos !

Alege in fiecare zi sinceritatea, alege puterea interioara, lumina, claritatea, pacea, ghidarea de la Dumnezeu, care te iubeste neincetat si infinit, alege sa fii autentic, liber si fericit, indiferent de orice lucru care se intampla in afara ta ! Ramai in inima ta, ramai in pace , ramai in compasiune, ramai in a ajuta intr-un mod pur si neconditionat.

Accepta-te asa cum esti si nu-ti reprima nici sentimentele care te trag in jos, renunta la ele cu iubire, elibereaza-te de ele cu blandete,  , dandu-ti voie sa gresesti ; in cele din urma , greselile sunt aici pentru evolutia si cresterea ta !

Cel mai important
este sa fii TU si… alege IUBIREA si RECUNOSTINTA !


Traind in iubire si in recunostinta, viata ta va deveni pas cu pas o sarbatoare divina, zi de zi !

Aceasta invitatie este pentru tine, este pentru mine si este pentru orice suflet care il citeste !

Haideti sa alegem sa ne inspiram unii pe altii in moduri cat mai minunate si haideti SA PRIMIM DRAGOSTEA IN VIATA NOASTRA !

Sa spunem mai des « Te iubesc » pentru ca acest cuvant , rostit cu o emotie puternica poate avea efecte extraordinare atat in interiorul tau, cat si in afara ta si haideti ca in fiecare zi din viata noastra sa existe cuvantul « Multumesc » rostit cu bucurie si credinta !

Te binecuvantez si imi doresc ca fiecare om din aceasta lume sa aiba parte de sentimente inalte si implinire sufleteasca !

Te imbratisez !

Cu iubire,

Oana !

ALTE ARTICOLE PENTRU SUFLETUL TAU:

2 Responses to Primeste Dragostea In Viata Ta!

  1. …cuvintele tale au ajuns la un timp potrivit si tin sa-ti multumesc din inima pt minunatele mesaje ce vin zi de zi si-mi dau putere sa urc treapta cu treapta spre o tinta inalta…mesajele sunt binevenite daca sar putea ora din ora….am primit DRAGOSTE si doresc sa ofer dragoste..iti multumesc inca o data draga prietena necunoscuta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *