Iubirea este raspunsul!

Ne intrebam adesea cine suntem noi si care ar fi menirea noastra pe Pamant si cred ca fiecare dintre noi ajunge sa-si puna aceasta intrebare la un moment dat, constient sau inconstient fiind, pe tot parcursul vietii.

Eu cred ca Iubirea este Raspunsul !

Dupa cum probabil ai observat, am tot vorbit si vorbesc mai mereu in articolele mele despre acceptarea a tot ceea ce este.

Ei bine, nu intamplator este subiectul pe care il aplic cel mai mult in viata mea si despre care vorbesc poate cel mai mult si o sa intelegi imediat de ce.

Si eu m-am intrebat de milioane de ori care este menirea mea aici si deoarece, suntem niste manifestari unice a lui Dumnezeu, sunt convinsa ca fiecare dintre noi avem un scop, o menire frumoasa, o pasiune a noastra, o cale a noastra, o misiune sufleteasca, care la fiecare se manifesta intr-un fel sau altul.

Divinitatea se manifesta prin infinite moduri si probabil tot atatea scopuri si misiuni ale Vietii exista.

Dar dincolo de asta, eu cred ca mai este ceva.

Facand niste asocieri cu anumite lucruri din viata mea, m-am gandit ( dintr-o data :)) ca poate menirea mea este sa invat sa iubesc cu adevarat si neconditionat tot ceea ce este asa cum este.

Cred ca tot ce am experimentat de-a lungul vietii, cred ca de fapt toate gandurile ce au trecut si trec prin mintea mea , toate emotiile, toate sentimentele pe care am incetat sa le mai controlez si pe zi ce trece invat tot mai mult sa le permit sa existe asa cum sunt si sa le las sa fie, sa vina, sa plece si sa-si urmeze cursul firesc, cred ca toate acestea au mesajul acesta pentru mine : toate sunt aici pentru ca eu sa-mi indeplinesc menirea de a trezi iubirea din interiorul meu si de a iubi cu adevarat Totul.

De-a intelege ca toate isi fac perfect rolul acolo unde este nevoie si cat timp este nevoie de acesta. De a trece dincolo de minte, de ganduri , de a trece dincolo chiar si de  perceptii si de a privi Viata doar prin Ochii Sufletului !

De a da la o parte tot ce ne poate impiedica sa vedem cine suntem cu adevarat si oricum, pentru a realiza acest lucru, cu siguranta Iubirea este Raspunsul !

Apoi, stiind ca de fapt, Noi toti Unul suntem si ca totul se petrece simultan,intr-un Etern moment de Acum, atunci, cu siguranta menirea profunda a TUTUROR  este Iubirea.

Tin minte ca in Noul Testament, in Evanghelia dupa Marcu, Isus  spunea ca cea dintai porunca este “Domnul Dumnezeul nostru, este singurul Domn » si « Sa iubesti  pe Domnul Dumnezeul tau din toata inima ta si din tot sufletul tau si din toata puterea ta ». , iar a doua este : « Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti. ». « Mai mare decat acestea, nu este alta porunca ».

Asadar, Dumnezeu este Totul , Dumnezeu este in tot si in toate, iar Iubirea fata de El, Iubirea de Sine este de fapt Iubirea de Tot.

Nu suntem diferiti de Isus, era Fiul lui Dumnezeu , iar fiecare dintre noi este Fiul lui Dumnezeu, dar in Esenta, de fapt, cu totii suntem Dumnezeu.

Isus, dincolo de nume si forma este o fiinta spirituala, divina, ceea ce si Noi suntem cu adevarat, dincolo de nume, identitati si forme.

Singura diferenta care ar mai putea exista intre noi si Isus este ca El era constient de ceea ce Noi suntem cu adevarat. El stia cine este, El stia ca dragostea este raspunsul, El stia ca exista doar un singur Creator si acesta este in tot si toate, El stia ca noi toti suntem Unul. El vedea si simtea Esenta divina din tot si din toate si El traia aliniat cu Sinele   Sau adevarat, iar multi dintre noi poate ca inca nu suntem total contienti de toate acestea si nu pentru ca nu am putea fi si nici macar, nu trebuie sa facem eforturi supreme pentru a afla, poate fi suficient sa ramanem total prezenti , sa ramanem in iubire si sa observam toate indiciile ce duc spre noi si sa devenim constienti de Noi.

Suflet drag, tine minte asta : La orice confunzie, la orice indoiala, la orice intrebare, la orice te sperie si te infricoseaza, la orice neintelegere, la orice durere si tristete, la orice schimbare,  la orice impacare, la orice vindecare, la Orice : Iubirea este Raspunsul !

Iubirea este menirea noastra cea dintai, Iubirea poate fi scopul Inalt al vietii, Iubirea reprezinta desavarsirea Ta.

Iubirea poate fi singurul ritual real si important care poate aduce purificare si implinire sufleteasca. Si nu ma intelege gresit , orice aduce vindecare, purificare si implinire sufleteasca este perfect potrivit si minunat, dar aminteste-ti inainte de toate de Iubire !

Iar Iubirea vine prin Prezenta, prin Acceptare, prin Iertare, prin bunatate, prin generozitate, prin deschidere, prin sinceritate, prin binecuvantare, prin recunostinta.

– Devino prezent, respira profund si fii Aici si Acum. Acorda atentie fiecarei stari, fiecarei situatii, traieste totul asa cum este si treci dincolo de judecata. Fericirea sta in fiecare moment de Acum al calatoriei si nu in destinatie. De fapt, aici si acum nici macar nu este vorba despre vreo destinatie anume, nu este vorba de ce pot crede ceilalti despre tine, nu este vorba de castiguri si beneficii, este vorba doar de momentul de Acum, de bucuria pentru fiecare moment de Acum asa cum este el. Adevarata viata magica si frumoasa se petrece aici si acum, in fiecare clipa. Uneori este perfect ok sa-ti iesi din minti si doar sa fii aici si acum.

– Accepta si intelege faptul ca tot ceea ce este , este si atat. Da la o parte reprimarea, rezistenta si impotrivirea. Curgi lin impreuna cu viata , accept-o asa cum este ea , abandoneaza-te, ai incredere in ea si las-o sa te conduca, lasa-te ghidat de ea catre binele tau. Abandoneaza-te Fortei Vietii si permite tuturor lucrurilor, emotiilor, gandurilor sa existe si atat. Permite ca fiecare sa-si faca rolul , fa pace cu tot ce este si uite asa, iti poti descoperi si tu pacea si libertatea interioara. Adevarata Pace si adevarata Libertate.

– Iarta ! Priveste Viata prin Ochii Sufletului si vei intelege ca tot ce s-a petrecut a fost perfect potrivit pentru desavarsirea si reamintirea ta. Renunta la a te mai simti vinovat. Totul este doar potrivit. Iarta  si Iarta-te ! Respira profund, da-ti voie sa te relaxezi, zambeste si ramai aici si acum si tot ce ai nevoie, va veni la tine pentru ca VIATA TE IUBESTE ! si va avea grija de tine intotdeauna. Ai incredere in Viata.

– Alege sa ramai in sinceritate totala atat fata de tine , cat si fata de ceilalti.

– Fii generos, daruieste, deschide-ti inima si primeste si darurile care iti sunt oferite !

– Fii bun si intelegator atat cu tine cat si cu ceilalti :Ai compasiune !

– Fa ceea ce simti, asculta-te, aminteste-ti sa fii Tu asa cum esti, in orice clipa.

– Binecuvanteaza Totul, binecuvanteaza viata, oamenii din jurul tau, binecuvanteaza tot ce ai si tot ce faci. Binecuvanteaza cu iubire si simte cum o stare de pace , de caldura sau de bucurie pura se poate asterne asupra ta.

– Fii recunoscator pentru  tot si toate asa cum sunt pentru ca vei realiza la un moment dat cat de potrivite au fost si sunt toate asa cum au fost si asa cum sunt !

Suflet drag, aminteste-ti intotdeauna ca orice ar fi :iubirea este raspunsul, Iubirea infinita si dumnezeiasca.

Iar sufletul tau stie asta, da-ti voie sa-l asculti si fa din viata ta o reprezentare a Iubirii pentru ca odata cu iubirea, toate celelalte se vor alinia de la Sine.

Ramai in iubire, in acceptare si in prezent si fii atent spre ce te poarta toate aceste lucruri, spre ce te poarta toate experientele  si oamenii din viata ta.

Ramai in iubire si Viata va avea grija de tine.

Aminteste-ti ca Dumnezeu intotdeauna te iubeste pentru ca El este Iubire, iar iubirea nu poate sti decat sa iubeasca si sa daruiasaca iubire.

Tu esti Iubire, tine minte asta, tu cu adevarat esti Iubire ! 🙂

Te iubesc si te binecuvantez, Suflet Frumos!

Te imbratisez cu mult drag !

Multumesc ca existi !

Cu multa dragoste,

Oana !

ALTE ARTICOLE PENTRU SUFLETUL TAU:

2 Responses to Iubirea este raspunsul!

  1. banceu voichita

    imi este foarte clar de ce doar astazi am citit acest articol :)….pentru ca doar astazi rezonez cu el….mi-am dorit de ceva vreme sa ajung sa iubesc …pur si simplu…neconditionat….pe oricine si orice :)… multumesc lui dumnezeu ca m-a indrumat sa apuc pe acest drum …da …am simtit fiecare cuvant din articol in suflet….multumesc

  2. mai e o diferenta intre Iisus si noi…El a ajuns la performanta de a-si alchimiza trupul incat sa nu ramana ca materie grosiera.Tu (noi)inca murim si lasam trupul aici…si inca si cate alte diferente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *