Ma simt cu adevarat o rasfatata a Vietii!

Aceasta expresie as putea s-o incadrez la motto-ul meu de suflet! Este expresia mea de suflet pe care o rostesc foarte des, as putea s-o rostesc toata ziua, in fiecare clipa si nu ca o afirmatie , ci pur si simplu, exprima un fapt, o adevarata realitate!

Nu este moment in care sa nu observ grija vietii pe care o are fata de mine si fata de noi toti!

Suntem cu adevarat tinuti in brate in fiecare clipa, chiar daca uneori, avem impresia ca nu si ca de fapt, realitatea este cruda sau nu stiu in ce alt mod mai putin placut sau acceptat de mintea noastra draga !

Te inteleg cand spui uneori ca este greu, ca da, poate nu este tot timpul usor si intr-adevar, se intampla foarte multe lucruri in lumea asta care nici mie nu-mi plac, uneori si eu simt o revolta de nedescris si nu ai vrea sa vezi cum se manifesta aceasta ! 🙂

Dar, ei bine, se intampla de toate in lumea asta ! Dar de unde vin ele , oare ? Eu simt ca fac parte toate din acelasi joc divin, toate apar de la Sine , in Sine si isi joaca rolul necesar  pentru aceasta reamintire a noastra, a Ceea ce Suntem cu adevarat !

Cum am mai putea judeca ceva cand toate in cele din urma, se afla sub acelasi Cer, in acelasi Spatiu ? Acest Spatiu, acest Cer permite ca totul sa se manifeste asa cum se manifesta, stiind ca toate servesc de fapt, unui Bine mai Inalt, unui Bine Suprem. Acest Spatiu nu se opune, nu judeca, nu opune rezistenta, El doar Exista si permite ca totul sa se manifeste , observandu-le cu iubire si acceptare asa cum sunt, ca fiind parti din el !

Si ar fi multe de spus, dar nu despre asta vreau si simt sa scriu aici, acum, lasam cele spuse mai sus pentru un alt moment potrivit, ci in acest articol, simt doar sa multumesc , din nou, Existentei pentru Iubirea Sa si pentru toate darurile cu care ma binecuvanteaza in fiecare clipa si ma declar, oficial, un copil rasfatat in modul cel mai divin si pur posibil, al Existentei, al lui Dumnezeu !

Fiecare moment este de fapt o adevarata binecuvantare si nu scriu povesti !

Pe zi ce trece , observ tot mai multa magie in viata mea si cat de frumos si superb se aseaza totul, atunci cand esti din ce in ce mai constient si ramai tot mai mult in observare !

Cand privesc uneori in urma, imi dau seama cat de natural si usor s-au asezat toate, de la Sine si in momentele perfect potrivite !

Si ca in orice moment mai putin placut , de fapt, se afla acolo adevarate cadouri de intelepciune si regasire autentica !

Spune si tu, de cate ori in viata ta : dupa un moment judecat de mintea ca fiind rau, dupa ce furtuna a trecut,  te-ai trezit, apoi, intr-un  Soare superb si plin de miracole , si simtindu-te mai increzator, mai puternic, mai curajos, mai intelept ?

Sau nu e asa ca dupa un moment de ratacire si pierdere, pur si simplu, ai realizat ca acesta a reprezentat tot o cale de a te regasi , apoi din ce in ce mai mult, cu adevarat, de  a te apropia si mai mult de adevarata ta fiinta?

Cred ca prinzi ideea cat de cat, nu ?

De ceva vreme deja, orice teama pe care as putea s-o mai am, a inceput sa dispara din ce in ce mai mult si nu mai simt deloc sa fortez lucrurile sau sa incerc eu sa fac anumite lucruri care cred ca eu asa trebuie !

Pot spune ca de ceva vreme nici macar nu mai resping parerile celor din jurul meu, doar le ascult, le observ sa vad ce anume ar putea de fapt, acestea sa-mi transmita, si nici nu mai incerc sa cred tot ce mi se spune, nici macar mesajele spirituale pe care poate le mai aud/citesc nu le iau de-a binelea si gata, ci in ultima vreme,  in noptile de liniste si solitudine si iubesc si aceste nopti si aceste momente, raman cu mine, raman in Mine si acolo da, in liniste si in interiorul meu, imi dau voie sa descopar adevarul despre ceea ce sunt si bineinteles, ceea ce nu sunt si ce mesaje au unele experiente sa-mi transmita si ce liniste, claritate, pace rasar apoi din toate acestea !

Am observat de-a lungul anilor,chiar daca atunci am fost constienta sau nu ca tot timpul lucrurile se aseaza natural , de la Sine si nu ma mai simt vinovata nici de momentele in care simt ca ma pierd sau ma comport altfel fata de ceea ce simt in sufletul meu, pentru ca stiu ca si acestea isi au rolul lor.

Chiar noptile acestea, am privit in urma si dincolo de toate ideile cum ca eu poate faceam ceva, mi-am dat seama ca de fapt intotdeauna doar am fost ghidata, adica , daca « am facut » ceva , a fost pentru ca asa am simtit si de aceea lucrurile au curs din usurinta ! Am realizat ca foarte multe lucruri care s-au petrecut in viata mea, pur si simplu, au fost pentru ca le simteam, in sufletul meu, le stiam ca asa trebuie sa fie , cu adevarat ! Pentru ca de fapt, toate acele lucruri s-au nascut din suflet !

Chiar si cand ai impresia ca stagnezi de fapt daca esti constient si te uiti mai atent , vei realiza ca in astfel de momente, de fapt, se intampla poate cele mai multe !

Si am observat cum de fiecare data in calea mea apare tot ce am nevoie, cum totul este exact asa cum trebuie sa fie !

Si de cand m-am deschis si am indraznit sa dau la o parte masti, teama ca ma fac de ras sau alte idei de genul, am observat cum imi apar in cale oameni potriviti in fata carora sa ma deschid, sa vorbesc despre ceea ce ma framanta si practic, am reusit sa fac pace cu anumite temeri ce le –am purtat multi ani la rand pe umeri doar vorbind despre ele si fiind complet ascultata, si la fel, am simtit cand si cui sa vorbesc si asta m-a facut sa am mai multa incredere, sa ma simt cu adevarat mai puternica, mai curajoasa, mai autentica !

Dar chiar si acestea s-au intamplat de la Sine si la moment potrivit !

Si cate mangaieri vin in fiecare clipa catre mine ! Numai astazi, am avut parte de o multime de surprize incantatoare si raman de multe ori intr-o super incantare si uimire, cand vad ca odata ce inteleg anumite lucruri si am parte de niste constientizari, apar anumite mesaje in calea mea care se potrivesc foarte bine si foarte frumos cu ceea ce eu simt si de fiecare data, lacrimi de bucurie incep sa rasara din ochi si nu exagerez cu nimic !

Suflet drag, Suntem Viata Insasi, Suntem Existenta Insasi, Suntem Ceea ce Suntem , dar  suntem si copii acestei Existente, iar ca si copii acesteia ,eu iti spun ca suntem mereu mangaiati , rasfatati si viata are mereu grija de noi ! In orice pierdere, apare de fapt posibilitatea de a primi apoi in viata ta, ce ai nevoie cu adevarat si in orice provocare, se afla o multime de daruri divine !

Asadar, astazi ma aflu in deplina recunostinta si iubire pentru tot si toate! Sunt fericita si complet recunoscatoare Vietii pentru toate binecuvantarile pe care mi le aduce in fiecare moment! Ma simt cu adevarat, un copil rasfatat al Lui Dumnezeu! Multumesc! 🙂

Tu ce simti astazi, aici si acum, fata de Existenta si de Iubirea ce o are pentru noi? Pentru ce simti recunostinta astazi? Cum privesti Viata? Ce simti fata de tine, fata de cei din jurul tau si cat de mult ti-ai dat voie sa intelegi si sa constientizezi cine esti cu adevarat? De ce crezi ca nu poti face asta? De ce anume inca simti ca ti-este  teama? Si de ce anume crezi ca mai ai nevoie pentru a realiza ca Tu, pur si simplu, Esti deja aici?

Te imbratisez cu toata dragostea!

Daca simti sa-mi raspunzi la intrebarile de mai sus, lasa-mi un comentariu si cu mare drag o sa-l citesc si o sa-ti raspund si eu la el!

Daca simti sa impartasesti acest articol celor din jurul tau, esti liber sa faci asta si chiar te invit cu mare drag sa dai mai departe acest articol!

Cu multa iubire,

Oana!

Ps. Mai jos am pentru tine, cum te-am obisnuit in multe articole, materiale, postari, un cantecel frumos,  pe care eu il dedic Vietii ! Sper sa-ti placa ! Si observi ?  –  muzica ! Iubesc muzica, un alt motiv pentru care sa ne simtim recunoscatori si rasfatati ! 🙂

ALTE ARTICOLE PENTRU SUFLETUL TAU:

One Response to Ma simt cu adevarat o rasfatata a Vietii!

  1. Oh,cate lectii continui sa primesc de la viata.Acestea ma fac cea mai fericita!Mi s-a dovedit inca odata cat de mare poate fi puterea cuvintelor 🙂
    Si eu te imbratisez cu toata dragostea!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *