Cateva Cuvinte de Suflet

goodwp_com-15701

Sa-ti dai voie sa intelegi si sa recunosti adevarul adevarat al inimii tale, adevar ce se afla in inimile tuturor, unind totul intr-o singura inima : Inima lui Dumnezeu!

Sa te bucuri de tot ceea ce poti descoperi despre tine in acest drum si sa-ti oferi acceptare completa , sa te reintorci catre intregul care esti, intregul care Suntem !

Sa ramai in armonie cu toate asa cum sunt, sa sadesti in drumul tau, oriunde ai trece doar pace, bucurie, caldura, iubire, puritate ! Sa ramai in inocenta si in curatenie interioara ! Sa daruiesti din inima si cu toata inima, neconditionat si pur !

Sa-ti dai voie sa ramai constient, prezent si liber, complet liber ! Sa te ierti cand ai momente in care uiti ceea ce esti, este ok, iarta-te si mergi mai departe, cu incredere in intelepciunea divina ce se afla in fiecare experienta.

Sa imbratisezi experientele din viata ta, pe toate la fel, cu aceeasi caldura si incredere, tinand minte ca toate sunt potrivite binelui tau si ca nimic nu se intampla fara Voia Divina !

Sa ramai bland, bun si sincer, sincer cu tine, sincer cu ceilalti, sincer cu Ceea ce Esti cu adevarat, sincer cu Dumnezeu, sincer cu Totul !

Sa faci ceea ce iti aduce placere si bucurie, sa te bucuri de pasiunile tale, fara nicio asteptare, ci doar de bucuria jocului, oferind tot ce este mai bun in Tine, ramanand constient ca totul este inainte de toate, meritul Inspiratiei Divine ! Si daca nu ai o pasiune, atunci dedica-ti viata adevarului, iubirii, Luminii si daca ar mai fii ceva de facut, atunci daruieste, ofera din ce ai, ofera din inima, lasa-L pe Dumnezeu sa-ti transforme viata intr-un altar al daruirii si al Luminii!

Sa te accepti asa cum esti, sa te bucuri de tine asa cum esti, complet, sa te bucuri din plin de magia si spontaneitatea vietii ! Sa fii Viata, sa te lasi purtat de naturalete si de frumusetea acesteia !

Sa vezi frumusetea ei in fiecare om, in fiecare floare,  in fiecare vietate ce apar in calea ta ! Sa simti atata entuziasm si bucurie incat atunci cand treci pe langa niste simple flori,ele pur si simplu, vor canta si dansa impreuna cu tine!

Sa fii fericit aici si acum pentru ca nu ai nevoie de motive pentru a fii fericit , ci este suficient sa Fii, pur si simplu, sa fii !

Sa intelegi in adancul sufletului complet ca totul este foarte simplu si sa te bucuri de aceasta simplitate a ceea ce esti si atat !

Sa simti in inima ta cum mangaierea divina traieste prin tine ! Sa simti inauntrul tau  ca Faca- se Voia Ta inseamna sa intelegi ca totul este meritul acestei scantei  divine, acestei energii divine ce trece prin fiecare noi si ca ceea ce noi credem ca facem, ceea ce noi credem ca alegem este de fapt tot meritul lui Dumnezeu si ca toate isi fac rolul la moment potrivit !

Asadar, da-ti voie sa fii liber si sa te lasi ghidat, sa-ti urmezi simtirea, sa fii atent la intuitie, sa fii intuitia insasi pentru ca in Esenta esti Una cu Totul !

Doar priveste , doar observa cat de conectate sunt toate, doar  aminteste-ti de un moment in care poate nu ai simtit sa mergi intr-un anume loc si in acele momente, altceva a aparut in calea ta si cum de fiecare data, totul se aseaza pur si simplu, minunat !

Sa ramai acest privitor tacut si linistit atat a ceea ce se intampla inauntrul tau , dar si in afara ta si vei vedea totul cu mult mai multa claritate, iar viata se va revela de la Sine, totul se va revela de la Sine.

Sa-ti dai voie sa te relaxezi in mainile Iubirii Divine, sa simti mangaierea Iubirii !

Sa-ti oferi momente de rasfat , sa te bucuri de o muzica preferata si calda auzului tau, sa te bucuri de un serial , un film de suflet, sa savurezi o carte de suflet, sa imbratisezi un om drag, sa te joci cu un copil, sa-ti reamintesti prin intermediul lui de inocenta a ceea ce esti, sa te bucuri de savoarea unui sarut, sa mangai, sa oferi alinare, prezenta, intelegere, sa canti, sa dansezi, sa respiri, sa contemplezi la magia naturii, sa te bucuri de o rugaciune de suflet, sa dormi bucurandu-te de somn, lasand deoparte orice grija, orice teama, spunandu-le noapte buna si atat, lasa-le deoparte si lasa ingerii sa te conduca in magia viselor.

Sa ramai in Adevar !

Sa lasi Iubirea sa curga natural din tine peste tot astfel incat,  tot  ce atingi sa straluceasca in lumina ei !

Sa privesti oamenii prin intermediul inimii si sa-i primesti pe toti in inima ta !

Sa Fii Ceea ce Esti cu adevarat, suflet drag !

Sa Fii !

Asta este tot ceea ce conteaza, Acum, Aici! 🙂

Cu iubire !

 Inspiratie pentru Suflet – pe facebook! – Click Aici!

Click Aici!

Banner Nou Cadouri

ALTE ARTICOLE PENTRU SUFLETUL TAU:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *