Mangaiere pentru Suflet

purple-heartSuflet drag, simt sa-ti transmit prin acest articol, astazi, cateva randuri de suflet!

Astazi , iti marturisesc ca simt multa bucurie in suflet,  liniste, entuziasm, blandete si imi doresc sa impartasesc si cu tine toate acestea!:)

As vrea  sa-ti iei cateva momente, in care sa respiri profund, sa-ti golesti mintea de tot si toate si sa revii in acest moment prezent, sa ramai aici, in  puritatea acestui moment!

Suflet drag, spuneam acum ceva vreme, aici, in acest material cadou, (material care face parte din sectiunea primeste cadouri de suflet),  despre cateva indicii care te pot ajuta sa ramai in armonie cu informatiile si mesajele ( in special cele spirituale) pe care le primesti!

Ei bine, astazi, acest articol, este ca o continuare a acelui material si simt sa-ti spun cam asa:) :

Suflet drag, as vrea sa fii foarte atent la informatiile si mesajele ce vin catre tine, dar mai ales, sa fii foarte atent la ceea ce simti tu cu privire la ele!

In primul rand, renunta la a mai te identifica cu orice articol sau mesaj pe care il citesti, ci efectiv, doar ramai deschis sa vezi ce anume are sa-ti transmita un anume mesaj sau articol! Poate ca uneori mesajul esential sa se afla in spatele acelor cuvinte.;)

Primeste totul cu inima deschisa, nu judeca nimic, primeste totul ca un copil bucuros sa descopere ceva nou, dar nu crede nimic pana nu treci totul prin inima ta!

Suflet scump, da-ti voie sa faci, intotdeauna, ceea ce simti, ceea ce iti aduce bucurie si incantare!

Nu trebuie sa te fortezi si sa traiesti dupa anumite retete si standarde daca in sufletul tau, tu simti cu totul altceva!

Si poate ca este cazul sa renunti la ati mai dori sau la a crede ca trebuie sa schimbi atate de multe la tine sau la viata ta! Nu am nimic impotriva schimbarilor, si mie imi plac schimbarile, fac parte din viata si uneori pot fii esentiale, dar sa stii ca nu-i nimic, niciodata, gresit la tine sau la viata ta!

Ramai in acceptare cu tine, ramai in acceptare cu toate asa cum sunt, intelegand ca ceea ce este, este exact ceea ce trebuie pentru reamintirea a ceea ce esti cu adevarat, pentru desavarsirea si inaltarea sufletului tau!

Doar priveste lucrurile si din perspectiva asta si ramai cu toate asa cum sunt, privind totul in fata asa cum este si vezi ce constientizari pot rasari din toate astea, privind totul in acest mod.

Doar privind totul si din aceasta perspectiva, vei vedea cum automat totul se transforma , cum din toate apar adevarate daruri si binecuvantari divine.

Ne aflam in permanenta, intr-o continua dorinta de traire a cate ceva din trecut si credem ca avem intotdeauna, cate ceva de vindecat  din nu stiu ce anume din trecut, intr-o dorinta a schimbarilor pe care le vrem pentru viitor, ramanem de multe ori, concentrati doar pe o lume a viselor si dorintelor continue la care, de multe ori, nici macar nu stim, daca chiar asta este ceea ce ne dorim!

Avem o imagine despre cum am vrea sa fim sau sa arate viata noastra deoarece vedem anumite lucruri la cei din jurul nostru si daca ii vedem pe ei cu un zambet larg pe fata, credem ca asta avem si noi nevoie pentru a fii fericiti, ca doar avand o viata standard putem fii fericiti si picam in capcana unei iluzii si uitam de noi si de bucuria pura de a fii si de bucuria si puritatea unei clipe prezente. In lumina prezentului si constientizarii acestuia, totul se vindeca, pas cu pas. Ramai doar cat mai mult prezent si constient, suflet drag!

Suflet drag, inainte de orice, ramai cu tine, ramai intotdeauna si pentru intotdeauna, sincer cu tine si sincer inimii tale, trece totul prin inima ta si urmeaza-ti simtirea!

Fa ceea ce simti tu si  simti ca aduce bucurie, incantare sufletului tau, ramanand in acelasi timp, in acceptare cu totul asa cum este!

Nu trebuie sa fii rautacios cu cineva care iti ofera un sfat, o sugestie, ramai deschis ca un copil, asculta si vezi ce are sa-ti transmita cel din fata ta, apoi trece totul prin inima ta si vezi ce simti tu, primeste ghidarea divina ce vine intotdeauna din interiorul inimii tale si urmeaza-ti calea cu bucurie si incredere in voia divina care are intotdeauna, grija de toate asa cum este cel mai bine pentru fiecare suflet!

Si acum mai simt sa spun unele lucruri si chiar nu le spun cu ironie sau rautate si chiar sper sa nu supar pe nimeni, dar, oameni dragi, cei care simtiti sa transmiteti mesaje celor din jur, cei care v-ati dedicat unei astfel de pasiuni, amintiti-va ca , inainte de toate, transmiteti toate astea unor oameni,  unor suflete si nu unor cifre de marketing sau doar unui anume numar de abonati…!:)

Sunt constienta ca toate isi fac perfect rolul si ca nimic nu este intamplator in vietile noastre, dar asta nu ne ofera dreptul de a fii uneori , stiu ca suna poate mai dur si nu prea frumos din partea mea, dar simt sa spun asa, cam poate putin manipulatori! 😀

Putem fii totusi, doar putin mai atenti si constienti de ceea ce facem, de ceea ce spunem si de impactul pe care un mesaj poate il avea asupra celui care il citeste.

Putem sa oferim ajutor, sugestii, sfaturi , dar haide sa lasam intotdeauna, loc si de „ fa cum simti tu cel mai bine”!:)

Haideti sa facem totul cu inima deschisa si curata, haideti sa lasam judecata deoparte si haideti sa incetam sa ne amestecam in vietile si in  alegerile celorlalti, sa oferim bineinteles, indicatoare si sugestii, ajutor, sa impartasim din experientele noastre, sa oferim chiar si ghidare, dar sa-i lasam pe fiecare in parte sa vada ce simt ei, sa-si gaseasca proprile raspunsuri, sa faca exact ceea ce simt!

Sa ne dam voie sa avem toleranta, intelegere, acceptare, compasiune!

Pentru ca nu este nimic gresit , dar se poate intampla ca uneori sa facem anumite schimbari sau sa ne dorim anumite schimbari care de multe ori poate ne fac aroganti, sa ne credem superiori, care poate nici nu ne sunt absolut necesare la un anume moment, credem ca cei care nu au acelasi nivel ca al nostru, nu-s de nasul nostru si uitam ca de fapt, cu totii, suntem din acelasi aluat,  avem acelasi sange si ca de fapt, in esenta, suntem Unul!

Acelasi Unul divin si minunat!

Haideti sa ne dam voie sa intelegem cine suntem cu adevarat, sa fim ceea ce suntem, sa ne privim prin ochii inimii, sa acceptam totul asa cum este, sa lasam astfel ca smerenia, iubirea, inocenta, compasiunea sa iasa la suprafata si sa se revarse natural peste tot!

Haideti sa ne amintim, in prmul rand, de valorile care conteaza cu adevarat, sinceritate, iubire, prietenie adevarata, rabdare, intelegere, unitate!

Simt ca in inima si in lumea lui Dumnezeu totul este perfect, superb si fara greseala! Priveste lumea, viata si oamenii si chiar si pe tine insuti, prin ochii lui Dumnezeu, prin ochii inimii, prin ochii iubirii, dincolo de orice gand, de orice eticheta, de orice idee si vei cunoaste Adevarul adevarat!

Te vei recunoaste ca Scanteie Divina, magica si plina de lumina si iubire, Scanteie Divina, care este perfecta asa cum este!

Ramai aici in aceasta recunoastere de Sine, ramai in aceasta frumusete si inocenta, fii ceea ce esti cu adevarat, ramai cu intelegerea ca totul este, inainte de toate, merit divin, lasa-L pe Dumnezeu sa faca ce stie ca are de facut prin tine si urmeaza intotdeauna, ghidarea simtirii profunde ce te imbratiseaza din interior atunci cand efectiv, iti dai voie sa te concentrezi mai mult pe interior decat pe ceea ce este  in exterior si cand, pur si simplu,  iti asculti inima!

Te imbratisez cu iubire, suflet drag si pentru ca am numit acest articol mangaiere pentru suflet, mai jos am pentru tine un cantec foarte frumos si sensibil, care se numeste Mangaiere,si sper sa-ti placa si sper ca acest articol sa fie o mangaiere si o inspiratie sufletului tau!

Daca simti sa-mi transmiti ceva la acest articol, astept cu bucurie un comentariu de la tine! Si daca simti sa dai mai departe acest articol, eu ma bucur foarte tare pentru ca, stii cum se spune, dar din dar se face rai! Lumina si Iubire, sa fie mereu in inima ta ,suflet drag si multi pupici!:)

Cu bucurie,

Oana!

 

Inspiratie pentru Suflet pe facebook – click Aici!

Click Aici!

Click Aici!

ALTE ARTICOLE PENTRU SUFLETUL TAU:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *