Da-ti voie sa simti Energia Vietii! Conecteaza-te cu ea!

Image courtesy of Victor Habbick at FreeDigitalPhotos.netRevino usor pe meleagul momentulului prezent, devino complet constient/a de tine si de tot ceea ce simti in corpul tau!

Chiar acum in acest moment, indreapta-ti atentia catre corpul tau si observa toate senzatiile care il traverseaza, simte complet absolut  tot ce simti si absolut tot ce se trezeste in tine! Poti face asta ascultand o muzica de suflet sau ramanand pur si simplu, in liniste, in orice loc simti tu si cum simti tu.

Lasa gandurile deoparte, lasa-le sa fie asa cum sunt si tu doar indreapta-ti tot mai mult atentia catre interior, acolo unde se afla energia vietii, unde te poti conecta cu bucuria Fiintei, cu pacea lui Dumnezeu, cu Iubirea Suprema!

Respira usor, usor, poti chiar sa observi usor, usor, respiratia pana cand simti ca in mintea se asterne tot mai mult linistea!

Daca simti uneori sa respiri profund, este ok, respira profund si ramai acolo, in liniste, simtind tot mai mult energia vietii curgand prin tine!

Apoi, din nou, indreapta-ti usor, atentia in interior si simte pur si simplu, energia ce-ti traverseaza tot corpul, conecteaza-te tot mai mult cu interiorul tau, devenind tot mai constient/a de corpul tau, de tot ce simti si de ce se petrece in el pana cand Te simti in el si nu numai, chiar si deasupra lui, peste Tot, ca si cum nu ar mai fii niciun corp fizic acolo, ci doar o lumina si o energie pura ce se afla pretudindeni, o energie ce este una cu Totul, simte conexiunea cu Totul!

Te vei simti tot mai plin de viata si orice energie rasare si simti in acest exercitiu, las-o sa fie si invaluie-te complet cu ea!

Este mai mult ca sigur sa simti aceasta energie ca pe o energie sexuala, dar asta este cel mai natural lucru!

Asadar, simte aceasta energie, accept-o cu toata fiinta ta si invaluie-te complet in ea,  cu ea.

Din acest moment te poti juca cu ea, oricum simti tu, iti poti imagina ca este ca o lumina pura, plina de iubire , ce rasare din tine si care te invaluie si te cuprinde cu totul, pe tine sau cu care poti  invalui pe cineva drag tie, sau pe partenerul/partenera ta, sau invaluie cu ea un proiect al tau de suflet, imbratiseaza cu ea o activitate de suflet sau imbratiseaza cu ea tot Universul daca asta simti! Cu aceasta divina energie poti crea o multime de lucruri frumoase!:)

Poti sa invalui cu aceasta energie pura partile sensibile ale corpului tau sau provocarile pe care poate le ai cu acesta pentru ca aceasta este energia pura a vietii si te poate ajuta sa te vindeci sau cel putin, sa diminuezi durerile si orice suferinta!

Umple-te de viata si energie divina, suflet drag! Simte cum te inalti si cum lumina ta creste tot mai mult!

Daca simti, poti face chiar si dragoste cu partenerul/partenera ta sau chiar si cu tine insuti/insati, iar  energia pe care o simti in aceste momente, doar simte-o tot mai mult, permite-ti sa devii cat mai constient/a de ea si simte-o cum incepe sa se inalte si sa circule prin tot corpul tau, las-o sa te invaluie complet! Ramai aici si simte cum caldura iubirii creste tot mai mult in inima ta!

Este un act ce trece dincolo de uman si te contopeste cu divinul!

Din acest moment, orice vei face va fi atins de stralucirea si vibratia acestei lumini, acestei iubiri si viata ta se va transforma tot mai mult!:)

Te imbratisez cu iubire!

Oana

ALTE ARTICOLE PENTRU SUFLETUL TAU:

4 Responses to Da-ti voie sa simti Energia Vietii! Conecteaza-te cu ea!

  1. A?a o percep ?i eu… prefer s? nu vorbesc prea mult despre asta, pentru c? nu toat? lumea în?elege faptul c? energia sexual?, energia de via?? ?i energia divin? sunt o singur? energie… Este ceva dincolo de uman ?i este greu de acceptat pentru cei care înc? mai gândesc în ?persoane?… Sexul, vindecarea, medita?ia, toate duc în final la contopirea entit??ii/persoanei cu divinul.

    • Am inteles, Janos! Da, asa este, dar fiecare isi are momentul sau si modul sau de trezire/intelegere! Cel mai mare dar pe care il putem oferi celor din jurul nostru este sa fim, pur si simplu, ceea ce suntem cu adevarat, asta poate ca va trezi si lumina in ceilalti, bineinteles cand vor fi si ei pregatiti!:) Frumos comentariul tau si foarte clar si bine spus! Multumesc! :*

  2. Oana, esti minunata 🙂 Multumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *