In conexiune cu profunzimea interioara!

Ma bucur sa te regasesc, suflet drag!

Mi-era dor sa scriu un articol nou, mi-era dor de tine aici, pe site!:)

Asadar, revin azi cu bucurie in suflet catre tine si ma adresez inimii tale!

Spuneam ca voi mai scrie despre tema pe care am tot ‘promovat-o’ in campania de suflet desfasurata pe pagina de facebook (intra aici si vei vedea si tu despre ce este vorba, daca nu ai reusit sa vezi pana acum postarile din campanie)  si voi spune si de ce simt sa scriu despre asta atat de mult!

Poate ca multi dintre voi inca nu intelegeti pe deplin unele lucruri asa cum le scriu eu, dar nu trebuie sa ma credeti pe mine complet sau sa fiti de acord neaparat cu mine sau sa va straduiti sa intelegeti lucrurile exact asa cum spun eu uneori, nu trebuie sa-mi dati dreptate mie! Nu asta este rolul meu aici, sa am doar eu dreptate, cum se spune –  departe de mine acest gand!:)

Insa, daca ai ajuns in fata acestui articol, te invit sa-l citesti cu inima deschisa, iar apoi sa ramai linistit si sa meditezi la toate astea cand si cum simti tu, dar important este sa ramai deschis si linistit in interior pentru ca totul ti se va revela de la Sine, natural, orice raspuns, orice intelegere, orice ai nevoie se afla deja in interiorul tau, doar ramai deschis si totul ti se va revela absolut natural!

Si acum, vreau si simt sa-ti marturisesc ceva de suflet!

Am tot auzit expresia aceea a lui Gandhi, pe care probabil si tu ai auzit-o pana acum – fii tu schimbarea pe care vrei s-o vezi in lume!

Si o perioada am simtit sa meditez si la aspectul acesta si mi-am permis sa vad cam ce schimbare simt si as vrea sa vad eu in lume!

Mi-am dat seama si am inteles complet in sufletul meu ca toate provocarile, durerile, si suferintele lumii vin din, cum se spune – ignoranta a ceea ce suntem cu adevarat!

Si mi-am dat  seama ca in adancul sufletului cel mai mult simt ca imi doresc ca toti sa devenim constienti de adevarata noastra natura pentru ca ea este totul, in constienta de Sine, ne conectam cu esenta noastra divina, cu Dumnezeu sau cu Sursa Divina, eu recunosc ca cel mai mult imi place s-o numesc in conexiune cu profunzimea sufletului nostru sau din sufletul nostru pentru ca da, aceasta esenta este dimensiunea noastra divina, profunda, care se afla in sufletul nostru. Doar multi dintre noi spunem ca Dumnezeu se afla  in sufletul nostru, in interiorul nostru, tot Universul se afla in noi si asta nu este o metafora, este un Adevar!

Imagineaza-ti suflet drag, o lume in care toti ne dam seama cine, ce suntem, in care toti suntem mult mai prezenti, in care toti avem incredere in Iubirea lui Dumnezeu, iubire din care suntem creati, in care toti ne abandonam in aceasta iubire suprema si in care toti ramanem constienti, conectati cu aceasta profunzime interioara!

Imagineaza-ti cata iubire ar rasari din interior, cata energie, cata vitalitate,  cata smerenie si simplitate ar fii in vietile noastre, cata vindecare si compasiune pura, cata bucurie, pace, armonie!

Stiu, indraznesc sa visez inalt si multi poate imi vor spune sa cobor cu picioarele pe pamant! Sa stii ca da, chiar de mule ori, cobor cu picioarele pe pamant si ma uit in jur, ma uit si la mine uneori  si recunosc ca observ cat de mult ne focusam pe o multime de alte lucruri in loc sa ne focusam pe ceea ce suntem, cat de mult ne canalizam energia si timpul pe o multime de alte lucruri in loc sa ne oferim putin timp, spatiu pentru a intelege cine suntem!

Cat de mult comentam la fiecare lucru care ni se intampla in loc sa ramanem tacuti in interior, prezenti si sa lasam lucrurile sa fie, sa fie asa cum sunt, sa le privim ca fiind ceea ce sunt si atat, pentru ca la un moment dat, ni se vor revela rolurile acelor intamplari in viata noastra si sa stii ca in cele din urma, orice provocare aparenta are si rezolvarea sa!

Cum am putea oare sa ramanem conectati cu puritatea, tacerea si linistea Fiintei daca ne distragem atentia in tot felul de lucruri si ne plangem continuu de tot si de toate?

Spunem ca nu e corect ce se intampla, insa, in esenta, paradoxal sau nu, interesant este ca  totul este corect si perfect asa cum este, chiar daca noua nu ne place si nu intelegem asta!

Paradoxal este ca nimic nu este gresit, totul este ok si perfect asa cum este! Viata asta pe care noi spunem ca o traim este doar un joc, un vis si in esenta, totul este doar ok! Priveste in sufletul tau si vei intelege si vei putea  accepta acest lucru!:)

Chiar si acest joc al uitarii, al suferintelor isi are rolul lui! Chiar si acest joc care pare nebunesc pentru multi dintre noi isi are rolul lui si efectiv, este permis! Aceste joc exista pentru ca trebuie sa existe, inseamna ca este necesar cumva!

Poate ca nu vom deveni cu totii constienti de ceea ce suntem, insa, putem totusi, pas cu pas, fiecare dintre noi, sa fie schimbarea pe care vrem s-o vedem in lume, poate fiecare in modul lui!

Am observat mesageri care se centreaza mai mult pe iubire, pe deschiderea inimii, altii pe meditatii, iertare si vindecare, altii pe binele si ajutorul pe care il putem oferi celor din jurul nostru si unii pe simpla constienta de a fii, pe libertatea si inocenta Fiintei, abandon in mainile Gratiei Divine si  conexiune cu profunzimea sufletului nostru si multe altele! Si bineinteles ca toti suntem mesageri si ingeri unul in viata altuia intr-un fel sau altul.

Indiferent de experientele care apar in intalnirile dintre doua suflete, ele sunt exact ceea ce trebuie sa fie si de ajutor pentru un bine superior!

Si totul este perfect asa cum este!

Simt ca este ok ca fiecare sa ne impartim darurile asa cum simtim si sa facem tot ce tine de noi, dar sa lasam totul in mainile Domnului, constienti si de faptul ca ceea ce este destinat sa se intample se va intampla, ceea ce trebuie sa fie , va fi! Nu avem control asupra vietii, orice idee de control este doar o iluzie! Viata se desfasoara in mod firesc, cu naturalete, de la Sine!:)

Sa ne amintim ca Dumnezeu este Iubire si intotdeauna are  grija de tot si de toate!

Sa ramanem prezenti pentru ca este un dar superb pe care il putem oferi omenirii!

Sa ne amintim sa fim mai mult si sa ne lasam purtati de viata, de frumusetea si gratia acesteia!

Sa observam in tacerea inimii cat de natural, prin mangaiere divina, vin actiunile ce trebuiesc facute prin noi si cat de usor se poate aseza totul pentru toata lumea cand ramanem conectati cu profunzimea divina!

Sa ne rugam ca toti sa fim binecuvantati cu intelegere profunda spirituala, cu intelegere divina, sa intelegem cine suntem , sa ramanem conectati cu  adevarata noastra esenta si sa fim ceea ce suntem cu adevarat, ramanand in impacare cu tot ce experimentam!

Sa intelegem ce inseamna abandonarea de sine in Sine si sa ne incredintam in mainile Iubirii Supreme ,sa fim liberi si in armonie cu Totul!

Sa fim binecuvantati, suflete dragi cu Adevar si Gratie Divina in fiecare clipa!

Te imbratisez!

Cu iubire,

 Oana!

 

ALTE ARTICOLE PENTRU SUFLETUL TAU:

4 Responses to In conexiune cu profunzimea interioara!

  1. Daa.. Oamenii din lume nu inteleg ce se intampla cu noi… Ei ar vrea sa ne traga inapoi in lumea lor, in “realitatea” lor, care este orice: iluzie, cosmar, spectacol, numai realitate nu. Ei au impresia ca noi suntem cei care visam… Ei stau cu picioarele pe pamant, si cred (si chiar vad cat se poate de clar!!!) ca cerul este undeva acolo sus, deasupra lor, departe de ei… La fel si Dumnezeu… Este acolo sus, departe… S-a indepartat de ei… I-a parasit… Sau, poate mai degraba, ei L-au parasit pe El…
    In adevarata Realitate, Imparatia Cerurilor nu este “acolo”, ci AICI… Nu este nici o linie de demarcatie, nici un fel de limita intre cer si pamant, intre cer si noi… Noi suntem in Imparatia lui Dumnezeu… Si Imparatia lui Dumnezeu este in noi… Iar in adevarata noastra Esenta, Imparatia lui Dumnezeu SUNTEM NOI.. Cu Imparatul cu tot!!!… Si nimeni si nimic nu ne poate desparti vreodata de El. Asta-i REALITATEA. 🙂 <3

  2. Dionisie Valentin Emmy

    In zi de ploaie, de furtuna vreau sa adorm in bratele tale, Doamne Iisuse Cristoase,Suntem iubire pentru iubire infinita.Pace, Lumina, Iubire si oameni fericiti! Sa se faca voia Domnului in toate!Adevar, Iubire, Cunoastere, Intelepciune, Armonie, Compasiune, Unitate, Manifestare a Menirii Divine.Vreau ca toti sa constientizam ca suntem fii lui Dumnezeu, EL este IUBIREA neconditionata. Haideti sa punem “umarul” pentru o lume mai buna, un pamant mai sfant, mai curat si presarat cu multa, multa iubire, mai ales ca noi nici nu stim cata iubire suntem dispusi sa oferim. Dar sa nu uitam ca am fost creati dupa chipul si asemanarea Tatalui Ceresc.

    Eu va imbratisez cu mult drag ,Dumnezeu ne vrea asa cum ne-a creeat: puri si cu multa iubire in sufletul nostru.Pace, dragoste, iubire, bucuria vietii, armonie, prosperitate, sanatate deplina, pasiune, lumina blanda, muzica armonioasa a sufletelor pe planeta noastra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *