Stabil in adevar!

http://www.wallpaperhere.com/woman_in_white_77295Cand realizezi cine/ce esti cu adevarat, cand aceasta realizare are cu adevarat loc,  este de asemenea, posibil  ca mintea sa faca orice pentru a te da inapoi!

Multe ganduri, emotii, sentimente, indoieli ,idei,  probabil ca vor iesi la suprafata! Si aici este important sa vezi ca absolut toate astea  vin, pleaca si ele sunt doar niste ganduri, niste emotii si atat, lasa-le sa fie asa cum sunt, pur si simplu,nu incerca sa te implici in ele, dar chiar daca o faci uneori, constientizeaza asta si detaseaza-te repede si de acest lucru si de judecata ca ai facut asta si tot asa, ramai acolo doar privind.

Adica – Constientizeaza ca si acestea sunt, pur si simplu,  observate, chiar si asa cum ‘am’ mai spus si cea mai subtila si fina miscare este observata, asadar, ramai acolo, in aceasta constienta de Sine-observator si toate acele lucruri vor pleca si lasa-le sa plece, nu incerca sa te agati de ele, observa cine incearca sa se agate de ele, practic o idee, o teama incearca sa faca asta, sa se agate ,mintea sau identitatea construita de minte careia ii este teama sa se abandoneze, dar chiar  si toate astea sunt de asemenea, observate in Sinele profund.

Pastreaza-ti atentia pe Sine, ramai focusat pe Sine, ramai ca si Sinele, martorul Suprem si  ramai acolo pana cand la un moment dat,  ramai stabil in adevar, iar  asta se ‘va’ intampla, pentru ca esti aici pentru asta, pentru ca esti deja Acesta (Sinele pur)!

Poate ca  vei simti si tu la un moment dat ca si cum ceva s-ar pierde si asta iti poate parea putin infricosator, dar tu ramai acolo, tacut, focusat pe cel ce priveste.

Identitatea construita de minte,  ideea pe care o ai despre tine  este cea care se teme de pierdere, dar asta oricum este o iluzie si Tu esti aici,  observi deja si asta.

Lasa mintea  sa se piarda in profunzimea Fiintei, sa se abandoneze de tot acolo!

Apoi, toate lucrurile se vor linisti de la Sine, firesc, natural!

De-a lungul timpului, am observat si anumiti ‚mesageri spirituali’ care spuneau ceva de genul ca te dezbraci de sinele fals pentru ca apoi sa-ti construiesti Sinele Nou! Dar asta este tot o iluzie a mintii :)) dai o identitate veche pentru una noua, mai frumoasa poate,  dar tot un construct mental este si de fapt, nu ai realizat nimic!

Ramai in puritatea Fiintei si este suficient! Sa intelegi cine esti cu adevarat si sa fii cine esti cu adevarat inseamna sa fii cine esti cu adevarat si atat, sa fii, pur si simplu esti, existenta pura! Aici rasare automat o intelegere ca esti deja desavarsit , intreg si nu vezi decat asta in jur, decat perfectiunea, Fiinta vede doar Fiinta, deci ramanand aici, in constienta de Sine, fiind Sinele, acceptarea are loc, integritatea se intampla, automat esti in acceptare cu totul, smerenia se dezvaluie, iubirea se dezvaluie, compasiunea se dezvaluie, actiunile ce trebuiesc facute prin acest corp vin natural, de la Sine (sa fii ceea ce esti cu adevarat, nu inseamna indiferenta nepasatoare, daca crezi asta, asta este tot un gand, da-l la o parte, uita de el).

Oricum, in continuare va exista si forma ta si da, vei observa ca acest aspect va deveni din ce in ce mai cald, mai bun, mai intuitiv, mai impacat, mai compasiv,mai iubitor, dar asta este ceva ce pur si simplu, se intampla natural, inlumina si Prezenta Constiintei, in prezenta Ta!

Nu se mai poate vorbi de o identitate acolo, nu mai e cineva aici care sa manifeste sinele in forma cea mai inalta, nu mai este cineva care trebuie sa faca ceva si nici nu mai poate fii vorba nici de  altul,  pur si simplu, esti doar Tu, iar manifestarea se intampla! Nu zic ca aceste  aspecte , spuse putin mai sus, (adica un nou sine construit…)sunt gresite, dar sunt iluzii, sunt tot un fel de ‘ego’ si la fel cum spunea ‘cineva’ odata, toate acele lucruri se vor destrama pentru ca adevarul adevarat, constant sa ramana ( si aici pot spune si imi asum asta  ca o zic din experienta proprie).

Si poate ca mintea ta nu va intelege aceasta postare, dar nu-i nimic, oricum aceasta postare nu este pentru ea, este un mesaj de la Fiinta catre Fiinta!

Asa ca poate ca si mintea iti foloseste in asta  pana la un moment dat, dar apoi automat, ea va trebui data la o parte, iar intelegerea spontana si stabila a adevarului adevarat va rasari inauntrul tau  si va ramane acolo stabila,  profunda, doar ramai acolo, si Acesta emana natural lumina,  iubire si  o prospetime pura care este esenta Acestuia si asta este deja, automat, cel mai suprem dar pe care ‘il poti aduce’ lumii, planetei, intregului, dar si asta (acest dar) este un aspect al  Fiintei!  Totul este Constiinta, Fiinta!:)

ALTE ARTICOLE PENTRU SUFLETUL TAU:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *