SUSTINE PROIECTUL INSPIRATIE PENTRU SUFLET!

Te salut cu multa iubire, Suflet frumos !

Am pentru tine un mesaj foarte important si as vrea sa-l citesti cu atentie si rabdare pe tot !

Vreau mai inainte de toate, sa-ti multumesc pentru ca esti alaturi de mine in acest proiect , iti multumesc inca o data si chiar vreau sa stii ca imi doresc foarte mult  ca tot ce vine prin acest proiect sa-ti atinga si sa-ti inspire sufletul cat mai frumos!

Imi doresc sa-ti spun ca acest proiect si  sectiunea de cadouri de suflet imi sunt foarte dragi si pe langa materialele pe care le-ai primit, pe langa toate cadourile pentru sufletul tau , sa stii ca vor mai urma cu siguranta, si multe, multe alte surprize si poate si cateva schimbari , dar toate la momentul lor ! 🙂

Toate sunt pentru bucuria si inspiratia Sufletului tau, dragul meu/draga mea!

Si acum, as vrea sa-ti spun ca dupa cum probabil stii deja, am scris acum ceva vreme, intr-un articol de pe site ca eu nu simt sa fac din Inspiratie pentru Suflet o afacere online, ci pur si simplu, acesta este, clar, un proiect de Suflet pentru Suflet. Si acest lucru asa este si mai mult ca sigur, asa va ramane. 🙂

Tot ce vine si va veni prin acest proiect si toate materialele, cadourile sunt oferite complet si vor fii oferite complet, intr-un mod GRATUIT !

Insa, de data aceasta, eu simt si imi doresc sa-ti transmit urmatorul lucru : daca tu simti, iti doresti si ai posibilitatea sa sustii acest proiect  cu orice valoare prin care iti este tie usor sa faci acest lucru,  atunci  poti face acest lucru intrand pe linkul de mai jos, iar acolo  vei gasi tu detalii despre modalitatile de plata.

DONEAZA PENTRU INSPIRATIE CADOURI – click pe link!

Si inca o data, iti spun si aici ca daca simti  sa faci acest lucru si nu iti este usor prin metoda online prezentata pe  pagina de mai sus, atunci, da-mi un mesaj la oanarichea@yahoo.com sau la oana@inspiratiepentrusuflet.ro, anunta-ma ca vrei sa donezi si eu iti voi transmite prin mail si alte detalii despre cum poti face plata intr-un mod mult mai usor si pentru tine.

Suflet drag, simt din nou sa-ti spun ca nu este nimic obligatoriu, ci doar daca simti si iti poate fi usor sa  sustii proiectul Inspiratie pentru Suflet , atunci eu primesc cu drag, pentru a-mi putea fi mai usor si mie sa sustin acest proiect si intreaga sectiune de cadouri! 

Probabil cunosti expresia aceea : <<  ajuta-ma sa te ajut ! >>

Asadar, suflet drag, tu uita-te in Sufletul tau si fa exact cum simti si exact cum poti.  Eu sunt si raman alaturi de tine, oricare ar fii simtirea ta!

Te imbratisez cu mult drag  si iti transmit toata dragostea mea!

Fie ca tot ce este mai pur si mai minunat pentru sufletul tau sa-ti ajunga in cale si sa-ti binecuvanteze intreaga viata! 🙂

Cu iubire,

Oana!

Inspiratie pentru Suflet – pe facebook! – click pe link!

oana@inspiratiepentrusuflet.ro

cadouri@inspiratiepentrusuflet.ro

oanarichea@yahoo.com

2 Responses to SUSTINE PROIECTUL INSPIRATIE PENTRU SUFLET!

  1. Draga Mirela, stai linistita! Nu este nicio problema! Te inteleg! Dar ai incredere, o sa-ti redevii tu si o sa fie bine! Traieste aceasta experienta asa cum este si vezi ce mesaj are sa-ti transmita si la un moment dat, o sa vezi ca o sa binecuvantezi aceasta experienta! Ai incredere! Multumesc pentru comentariul tau si ma bucur pentru bucuria ta de a darui! Esti o scumpa! Te imbratisez cu drag! 🙂

  2. din tot sufletul mi-asi dori sa o fac,deoarece realmente e o bucurie pentru mine cind daruiesc,dar,n-ai vrea sa stii cin ce situatie financiare ma aflu momentan.
    sper sa treaca cit mai curind si sa redevin eu .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *