Despre Zodii si lumea lor!

Despre frumusetea fiecarei native din fiecare zodie!

Dragele mele, de data aceasta la sectiunea “Despre Zodii si Lumea lor” am simtit sa scriu doar despre si poate in mod special, pentru femei! Dar bineinteles ca nu excludem dragii nostri barbati asa ca ii invitam si pe acestia cu mare drag aici, daca ei simt sa afle mai multe despre fiecare nativa din fiecare zodie ! 🙂

De asemenea, precizez ca aici ne jucam doar ! Stiu ca subiectul acesta poate este mai departe de ceea ce se  transmite prin acest site, dar cu siguranta, totul este potrivit si in plus, chiar si zodiile sau mai bine zis jocul cu zodiile face parte din Tot ceea ce este asadar, va invit doar sa cititi ceea ce scrie mai jos, sa va distrati , sa va relaxati si va bucurati de zodia din voi si de toate partile voastre asa cum sunt !

Si bineinteles ca, cu totii suntem frumosi, dar mai presus de toate, cu totii suntem fiinte spirituale si complete ! Suntem Ceea ce Suntem si pur si simplu, Suntem ! Ramai conectata draga mea cu inima ta si distreaza-te putin pe muzica informatiilor de mai jos :

Te imbratisez, fiinta luminoasa si plina de iubire ! 🙂

Femeia Berbec Nativa zodiei Berbec este pasionala, vulcanica si puternica! Energia ei interioara este nelimitata si intensa ! Traieste totul cu pasiune si de asemenea, poate fii o fiire foarte vesela, jucausa si amuzanta ! Toate acestea se reflecta si in afara ei printr-o frumusete fizica speciala si extrem de atractiva!

Femeia Taur – Nativa zodiei Taur este echilibrata, mereu eleganta si in general, in pas cu moda, are stil si feminitate ! Este calma si prezenta ei poate fi o adevarata si superba binecuvantare pentru toti cei din jurul ei ! Astfel , toate acestea se exprima in afara ei printr-o frumusete fizica divina, calda, unica !

Femeia Gemeni – Nativa zodiei Gemeni este o fiire extrem de comunicativa, sociabila, vesela, plina de voiosie si efectiv, un amestec de trasaturi care de care mai speciale ! Este energica si o zambareata fara oprire ! Toate acestea se reflecta si pe chipul ei, printr-o frumusete fizica energizanta si mereu fresh !

Femeia Rac Nativa zodiei Rac este poate cea mai feminina din tot zodiacul, este gratioasa, sensibila, senzuala si in acelasi timp, dulce, inocenta, interesanta ! Mereu foarte aranjata, cocheta si cu stil ! Este speciala, iar toate acestea se reflecta si in afara ei printr-o frumusete fizica naturala si foarte, foarte interesanta !

Femeia Leu – Nativa zodiei Leu este de asemenea, o fiire puternica, senzuala, dar si foarte, foarte stralucitoare ! Mereu stralucitoare si in general, ea trebuie sa fie in prin plan ! Pe interior este luminoasa si mereu disponibila sa-si ofere ajutorul neconditionat acolo unde este nevoie de acesta ! Toate acestea se reflecta in afara ei printr-o frumusete fizica sexy, superba si bineinteles ca, mereu plina de stralucire !

Femeia Fecioara – Nativa zodiei Fecioara este o fiire foarte puternica pe interior, pamanteana, dar in acelasi timp visatoare ! Ea pune pret cu adevarat pe ingrijirea sufletului si de asemenea, este foarte inteligenta ! Toate acestea se reflecta si in afara ei printr-o frumusete fizica luminoasa si chiar, foarte magica !

Femeia Balanta – Nativa zodiei Balanta exprima armonie, echilibru, diplomatie, sociabilitate si lux ! Este facuta pentru lux, are simt estetic, este in general, foarte culta si foarte deschisa spre nou si experimentare ! Toate acestea se reflecta si in afara ei printr-o frumusete fizica eleganta si foarte armonioasa !

Femeia Scorpion – Nativa zodiei Scorpion exprima multa senzualitate, mister si este o provocatoare , intotdeauna ! Puternica , dar si foarte dedicata, fidela ! Este o prezenta interesanta, intensa ! Toate acestea se reflecta si in afara ei printr-o frumusete fizica misterioasa si plina de senzualitate, dar o senzualitate aparte, speciala!

Femeia Sagetator – Nativa zodiei  Sagetator este o iubitoare de libertate, de aventura, filozofie de viata si este o jucausa, inocenta , mereu vesela si cu un umor irezistibil! Este o bucurie intreaga si de fiecare data, se daruieste acolo unde este nevoie de ea! Toate acestea se reflecta si in afara ei printr-o frumusete fizica inocenta , pozitiva, blanda!

Femeia Capricorn – Nativa zodiei Capricorn este o profesionista, o adevarata lady, eleganta, manierata si puternica, ambitioasa, inteligenta! Este mereu rabdatoare si increzatoare! Toate acestea se reflecta si in afara ei printr-o frumusete fizica ca la carte si impecabila!

Femeia Varsator – Nativa zodiei Varsator poate fii o adevarata incantare pentru cei din jurul ei! Este prietenoasa, deschisa, originala, nonconformista si ii plac foarte mult conversatiile lungi cu cei din jurul ei, dar in care fiecare poate avea ceva de inteles, de invatat! Este libera si adora sa se implice in proiecte prin care poate aduce ceva nou si benefic oamenilor! Toate acestea se reflecta si in afara ei printr-o frumusete fizica incantatoare, fermecatoare si aproape, irezistibila!

Femeia Pesti Nativa zodiei Pesti exprima armonie, liniste, blandete, compasiune iesita din comun, dar uneori poate fii si mai extravanganta putin, mai exuberanta, plina de energie si foarte amuzanta! Este o fiire artistica si speciala! Toate acestea se reflecta si in afara ei printr-o frumusete fizica angelica, paradisiaca!

~ ~ ~ ~ ~~ ~ ~ ~ ~~ ~ ~ ~ ~~ ~ ~ ~ ~~ ~ ~ ~ ~~ ~ ~ ~ ~~ ~ ~ ~

Nativii din fiecare Zodie si darurile speciale cu care acestia pot fii inzestrati !

Zodia Berbec – Nativii Berbec sunt inzestrati cu multa pasiune si dorinta de libertate si miscare! Pentru ei este important sa aiba SPATIU ! Vor incanta lumea, cu siguranta, cu talente si daruri artistice, sportive sau orice altceva care sa le ofere libertate si flexibilitate !

Zodia Taur – Nativii Taur sunt inzestrati cu dorinta de siguranta, stabilitate , calmitate si echilibru! Pentru ei este important sa aiba STABILITATE, si nu prea vor agreea imprevizibilul ! Vor incanta lumea cu simtul lor estetic frumos dezvoltat, cu natura artistica si vor excela in domenii in care au oportunitatea de a se dezvolta foarte bine !

Zodia Gemeni – Nativii Gemeni sunt adeptii comunicarii ! Pentru ei sunt importante, inainte de toate, COMUNICAREA si sociabilitatea ! Vor incanta lumea cu daruri de buni vorbitori si intotdeauna, vor fi inconjurati de oameni si prieteni !

Zodia Rac – Nativii Rac sunt inzestrati cu o intuitie foarte bine dezvoltata si au darul de buni ascultatori ! Pentru ei este important SA SIMTA totul ! Vor incanta lumea cu multa eleganta, gratie si bineinteles, cu  talente si daruri variate, in orice domeniu s-ar implica !

Zodia Leu – Nativii Leu sunt inzestrati cu putere de conducere ! Pentru ei este important sa conduca, sa fie LIDER, sa fie in centrul atentiei ! Vor incanta lumea, insa, mereu,cu buna dispozitie, cu stralucire, cu bun gust si cu foarte mult entuziasm !

Zodia Fecioara –  Nativii Fecioara sunt inzestrati cu o multime de calitati artistice si talente ! Pentru ei sunt importante detaliile si capacitatea de A ANALIZA ! Vor incanta lumea cu simtul lor foarte logic, cu o inteligenta analitica bine dezvoltata, cu situatii perfect analizate, cu rezultate impecabile si daruri superbe, in aproape orice domeniu ar excela!

Zodia Balanta – Nativii Balanta sunt inzestrati cu foarte mult simt estetic, sunt mereu inclinati catre frumos si dorinta de experimentare cat mai mult ! Pentru ei sunt importante ECHILIBRUL si parteneriatele de orice fel ! Vor incanta lumea in orice domeniu ar excela si au o capacitate foarte bine dezvoltata de a asculta parerile tuturor, intotdeauna, si  adora sa se comporte, ca un fel de mediator, in orice situatie !

Zodia Scorpion – Nativii Scorpion sunt inzestrati cu foarte mult mister si sunt foarte inclinati catre profunzime ! Pentru ei este important sa scoata orice informatie bine ascunsa la suprafata, sa nu piarda nimic din vedere si de asemenea, pentru ei este foarte importanta DISCIPLINA! Vor incanta lumea intotdeauna, cu daruri spirituale dezvoltate, daruri psihologice si daruri bine conturate in orice alt domeniu care  le ofera posibilitatea de a cerceta toate dedesubturile unei situatii !

Zodia Sagetator –  Nativii Sagetator sunt inzestrati cu dorinte de libertate, de a calatori, de a cunoaste oameni, sunt inclinati catre idealuri inalte  si sunt firi de asemenea, foarte pozitive ! Pentru ei este important sa fie multa adrenalina, AVENTURA in viata lor, nu agreeaza rutina sau sa fie controlati de cei din jurul lor ! Vor incanta lumea cu comportamentul lor foarte inocent si in acelasi foarte profesionist si perfectionist, in orice domeniu ar excela !

Zodia Capricorn – Nativii Capricorn sunt inzestrati cu putere, PERSEVERENTA, rabdare , intelepciune! Pentru ei sunt importante cariera profesionala, obiectivele, scopuri marete! Vor incanta lumea cu responsabilitate, cu multa putere de munca, cu succese foarte mari si bine construite, in orice domeniu ar excela !

Zodia Varsator – Nativii Varsator sunt inzestrati cu multa originalitate, intuitie si sunt cei care intotdeaua, pot veni cu ceva nou, diferit, in special, cu tot ce inseamna NONCONFORMIST! Pentru ei sunt importante independenta, libertatea de orice fel, cunoasterea , sa fie inventivi si sa iasa in evidenta cu lucruri cat mai neobisnuite ! Vor incanta lumea cu daruri si talente de geniu si cu idealuri si aspiratii inalte sau neobisnuite si de asemenea , cu perspective indreptate spre viitor si spre bunastarea oamenilor !

Zodia Pesti Nativii Pesti sunt inzestrati cu multa creativitate, compasiune, dorinta de a le fi de folos celor din jurul lor, dorinta de a ajuta si au mult simt artistic! Pentru ei este importanta LINISTEA interioara, exterioara si nu simt sa iasa prea mult in evidenta ! Vor incanta lumea cu intuitia lor foarte bine dezvoltata, cu o creativitate de nedescris si un simt bine conturat catre frumos si pace !

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~~ ~ ~ ~

Cum poate ajunge fiecare nativ din fiecare zodie la a intelege cine este el cu adevarat?

Zodia Berbec – Dincolo de ambitiile si impulsivitatea acestui nativ, se afla un suflet frumos , foarte generos si de asemenea, o intreaga sursa de energie si pasiune. Prin a lasa sa iasa la suprafata , generozitatea, pasiunea si iubirea fata de viata, un Berbec poate ajunge sa inteleaga ca este mai mult decat ambitiile si dorintele mintii sale si astfel poate simti Iubirea aceea fara conditii , care ne leaga si ne conecteaza si care se afla in fiecare dintre noi si peste tot ! 🙂

Zodia Taur – Dincolo de atasamentul fata de material si dincolo de posesivitatea sa, un Taur isi  poate regasi sinceritatea inimii , increderea de a se deschide, puterea de a iubi curat si frumos si de a darui iubire in moduri cat mai frumoase. Prin a lasa aceasta iubire sa iasa la suprafata , prin a-si relaxa mintea, corpul si a se abandona vietii ,prin  a avea incredere in viata, acest nativ poate simti Miracolul a lui cine este el cu adevarat, iar viata sa poate deveni astfel, o adevarata binecuvantare, in orice clipa ! 🙂

Zodia Gemeni – Dincolo de agitatia mintii sale, dincolo de control, un nativ al zodiei Gemeni poate imbratisa, efectiv, lumea cu voiosia si energia debordanta pe care o are. Poate ajuta mii de Suflete sa se regaseasca frumos, sa-si vada pur si simplu, intelepciunea si puterea interioara. Prin a-si lasa energia superba pe care acestia o au sa iasa la suprafata si a fii prezenti in orice clipa, un Gemenii poate simti ca sunt mult mai mult decat o minte, mai mult decat niste ganduri si poate sa-si recunoasca cu usurinta adevarata Esenta  si iubire interioara ! 🙂

Zodia Rac– Dincolo de atasemente, dincolo de nesiguranta, dincolo de emotii, dincolo de dorinte, dincolo de ambitii, un nativ Rac isi poate revarsa caldura si eleganta inimii sale catre tot ce il inconjoara. Acesta poate fi o sursa de sensibilitate si vibratie frumoasa , inalta pentru toti cei din jur si poate ajunge foarte frumos la a iubi cu adevarat, la a intelege cine este el cu adevarat, la a trai constient si la a-i ghida si pe cei din jur catre aceasta divina intelegere ! 🙂

Zodia Leu – Dincolo de superioritate, dincolo de primul loc, dincolo de control, dincolo de toate aceste manifestari egotice, un nativ Leu poate sa-si regaseasca adevarata intelepciune si putere interioara. Poate reprezenta o adevarata sursa de inspiratie si bucurie pentru cei din jur. Poate intelege ca este egal tuturor si ca in Esenta, noi toti suntem Unul. Asa, Leul poate fi un adevarat rege al Iubirii si al daruirii neconditionate. 🙂

Zodia Fecioara – Dincolo de teama, dincolo de perfectiune, dincolo de critica , dincolo de pesimism, dincolo de analize si etichete , un nativ Fecioara isi poate descoperi puterea interioara, talentele divine cu care acesta poate fi inzestrat, iubirea fata de tot ceea ce este exact asa cum este. In momentul in care, acesta isi gaseste curajul de a privi totul prin ochii Sufletului, el poate sa constientizeze ceea ce este cu adevarat , poate sa realizeze ce rol perfect are in aceasta lume si poate fi o adevarata sursa de inspiratie si energie calda si pentru cei din jurul lui. 🙂

Zodia Balanta – Dincolo de atasamente, dincolo de mintea sa, dincolo de conflicte, dincolo de dramatism, un nativ Balanta isi poate regasi usor , acea libertate interioara si acel frumos echilibru interior pe care atunci cand il va lasa sa iasa la suprafata in viata de zi cu zi, ii va atinge pe cei din jurul lor intr-un mod foarte inalt si foarte frumos si astfel, fiecare poate ajunge sa inteleaga infinitatea si divinitatea care se afla in ei si peste tot ! 🙂

Zodia Scorpion – Dincolo de dorintele si intentiile ascunse, dincolo de dorinta de se razbuna, dincolo de teama de tradare, dincolo de suferintele pe care uneori si le provoaca singuri, acesti nativi isi pot regasi puterea de a ierta, de a iubi si de a darui neconditionat daruri nepretuite. Responsabilitatea , intelepciunea si puterea lor interioara pot reprezenta o adevarata cale de trezire spirituala atat pentru ei , cat si pentru cei din jurul lor. Energia sexuala si senzuala, debordanta pe care acestia o detin si care in cazul lor este foarte activa, poate atinge pe fiecare sa ajunga mai aproape de a intelege cum se simte cu adevarat, Esenta a lui cine suntem noi cu adevarat! 🙂

Zodia Sagetator – Dincolo de ideea ca doar parerile lor pot fii adevarate, dincolo de dorinta de a-si apara doar credintele si convingerile proprii, dincolo de rebeliunea cu care acestia se pot manifesta uneori, nativi zodiei Sagetator isi pot regasi adevarata libertate si adevarata bucurie pentru tot ceea ce este. Pot trece astfel dincolo de orice credinta, dincolo de orice convingere si astfel sa simta linistea si pacea care ei sunt cu adevarat. De aici, aceasta liniste se va simti oriunde ei ar fi si poate atinge sufletele tuturor ! 🙂

Zodia Capricorn – Dincolo de standarde, dincolo de normele societatii, dincolo de a avea putere si dincolo de ambitii, un nativ Capricorn isi poate regasi puterea de a iubi, se poate deschide cu sinceritate si incredere catre cei din jur si poate imbratisa intregul Univers cu aceasta minunata stare si constienta. Astfel, abilitatea lor de a ghida oamenii , ii poate ajuta pe acestia sa fie o adevarata sursa de  inspiratie pentru a a-i ajuta si pe cei din jur sa ajunga mai aproape de cine sunt ei cu adevarat. 🙂

Zodia Varsator – Dincolo de teama de a-si pierde libertatea, dincolo de teama de reguli si traditii, dincolo de respingerea a anumitor idei, conceptii si teama de a nu avea dreptate uneori, dincolo de ideile fixe pe care le pot avea uneori, acestia isi pot accesa adevarata cunoastere  ce se afla in Sufletul lor si de care se pot bucura din plin si pe care o pot impartasi neconditionat si celor din jur.  Isi pot regasi adevarata libertate, adevarata acceptare a tot ceea ce este asa cum este , pot iubi curat, necondionat si isi pot revarsa aceasta iubire si prezenta tuturor celor care le apar in cale . Astfel vor fi o frumoasa sursa de entuziasm, de  originalitate si ghidare catre cine Suntem cu adevarat ! 🙂

Zodia Pesti – Dincolo de temeri, dincolo de tendinta de incapatanare, dincolo de lipsa de grija fata de ei insisi si teama de a nu visa si teama de a nu fi lasati sa creada ca intotdeauna exista ceva mai mult decat este, dincolo de aceste nesigurante, dincolo de  mai incerca sa demonstreze celor din jur anumite lucruri, acestia isi pot regasi acea armonie interioara si paradisiaca ce se afla in interiorul lor, isi pot redobandi increderea de a se abandona momentului prezent si pot avea incredere ca totul se va aseza asa cum trebuie in Univers si ii pot ajuta si pe cei din jurul lor sa fie ceea ce sunt cu adevarat doar prin simpla lor prezenta si caldura interioara.

Drage Suflete dragi, toate aceste informatii sunt generalitati si pot fi luate ca pe niste indicatori sau ca pe niste sfaturi care sa va ajute sa va descoperiti propria cale de regasire. Intotdeauna, patrundeti in interiorul Sufletului vostru si dedicati-va momentului prezent asa cum se prezinta el si astfel , veti ajunge mai aproape de iubirea neconditionata, de pacea binecuvantata a lui Dumnezeu, de bucuria simpla de a fi si de siguranta acea interioara care se afla in fiecare dintre noi, care suntem noi cu adevarat, dincolo de nume si forma. Aceste stari fara opus se pot simti in orice clipa in interiorul tau, om drag, in momentul in care ai curajul de a te abandona in mainile lui Dumnezeu si il lasi pe Acesta sa aseze totul dupa Sufletul Sau ! 🙂

Cu iubire,

Oana!

Pentru ARHIVA INFORMATII ZODII CLICK  PE LINKUL DE MAI JOS:

http://inspiratiepentrusuflet.ro/zodii/

Afla cum poti ajuta si tu Proiectul Inspiratie pentru Suflet! – click pe link!

Pagina facebook Inspiratie Pentru Suflet – click pe link! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *