Despre

Bine te-am gasit, suflet drag!

Numele meu este Oana Richea , iar acest site s-a nascut din pasiunea mea de a scrie si din dorinta mea de a fi o sursa de inspiratie pentru sufletul celor din jurul meu si din dorinta sufletului de a impartasi Adevarul Divin(este una din infinitele forme prin care adevarul se transmite , pentru ca el se trasmite in fiecare clipa) celor care sunt pregatiti si au inima deschisa sa-l primeasca in viata lor, dar si celor care inca nu doresc sa auda , insa, ceva dinauntrul lor i-a ghidat aici si bineinteles ca nimeni nu incearca aici sa va convinga de ceva anume , ci doar invitatia mea este sa ramaneti deschisi catre tot si toate si sa va ascultati Sufletul, sa vedeti de fiecare data ce simtiti voi ca va poate transmite orice mesaj, om sau exprienta din viata fiecaruia dintre voi!

Simt tot mai mult, cu toata fiinta mea iubirea de peste tot,  simplitatea vietii,  libertatea de a fii ceea ce esti cu adevarat, bucuria trairii in prezent.

Simt ca totul este mult mai mult decat ce se vede si ca totul este asa cum este… intr-un mod potrivit pentru evolutia si pentru trezirea fiecaruia.

Cred in oameni si vad frumusetea lui Dumnezeu in ei. Iubesc oamenii, iubesc sa fiu o sursa de bucurie pentru cei din jurul meu si am incredere ca, dincolo de toate suntem si ramanem niste copii inocenti ai vietii. Simt si stiu  ca meritam tot ce este mai bun si ca fericirea , abundenta, iubirea, pacea si miracolele exista, aici si acum si inteleg din tot sufletul ca noi nu suntem gandurile, emotiile, sentimentele nostre, ca noi Suntem Privitorul a tot si toate si doar conectandu-ne cu acest Privitor, ne conectam cu Tot ceea ce Este, cu Totul, suntem Totul asadar, toate sunt deja aici si acum, trebuie doar sa ne dam voie sa ne conectam cu Tot ceea ce Suntem!

Suntem Existenta Insasi, insa ne manifestam ca niste copii inocenti ai acesteia si suntem aici pentru a ne juca si a ne ajuta unii pe altii in acest drum de reamintire si desavarsire divina!

Mai simt sa spun ador sa cunosc si sa vorbesc cu oamenii, ador informatia, cunoasterea si tot ce este nou si avangardist, am o pasiune imensa pentru lumea zodiilor si sunt vesnic indragostita de muzica si ador pur si simplu, sa impartasesc cu voi tot ce-mi atinge sufletul ( muzica, informatii despre zodii, informatii de suflet etc..).

Despre personalitatea mea as putea spune poate mult mai multe, dar prefer sa las asta la o parte si sa reprezint si sa fiu aici, doar ceea ce sunt cu adevarat, ceea ce suntem cu totii cu adevarat, Spatiul Pur, Divin care se afla in spatele tuturor formelor si in toate formele de manifestare!

Si mai simt sa-ti spun drag suflet drag, ca simt cu toata fiinta mea sa raman fidela Adevarului, sa raman in Adevar, fiind ceea ce sunt cu adevarat si in acest moment, simt sa-mi dedic viata impartasirii Adevarului Divin, oricui , oricum, oriunde, liber si dupa Voia Lui Dumnezeu!

Te invit cu multa iubire pe acest site si din suflet imi doresc ca tot ce vei gasi aici sa contribuie zi de zi la inspiratia sufletului tau, la fericirea ta si la cresterea ta spirituala si nu numai… si as mai vrea sa sti ca aici, eu te rog sa te simti ca Acasa, sa fii tu asa cum esti, sa-ti dai voie sa fii ceea ce esti cu adevarat, sa vorbesti cu mine, sa-ti spui parerea ta ori de cate ori simti si asa cum simti!

Inspiratie Pentru Suflet este pentru tine, pentru mine, pentru Toti, nu exista Separare!  🙂

“INSPIRATIE PENTRU SUFLET ESTE UN PROIECT CREAT DIN SUFLETUL MEU PENTRU SUFLETELE TUTUROR CELOR CARORA ACESTA LE AJUNGE IN CALE! FIE CA TOATE INFORMATIILE SA VA FIE DE FOLOS SI SA VA ADUCA  BUCURIE IN VIATA VOASTRA!

Te binecuvantez , suflet drag, te iubesc si iti doresc sa ai parte de tot ce poate fi mai minunat pentru sufletul tau!

Iti multumesc din inima pentru ca esti alaturi de mine pe acest site si multumesc ca Existi!

Ma gasesti oricand pe :

adresa de mail oanarichea@yahoo.com, oana@inspiratiepentrusuflet.ro.

si pe facebook : https://www.facebook.com/oana.richea si aici https://www.facebook.com/inspiratie.pentrusuflet.5;

https://www.facebook.com/InspiratiePentruSuflet

Cu iubire,

Oana!

 

2 Responses to Despre

  1. Multumesc Mario! exact, fii tu si fa ce vrei! Superb! Te imbratisez cu multa iubire! 🙂

  2. Te “vad”!… Prin ce ai trecut tu, trec si eu de cativa ani! Este calatoria uimitoare a trezirii, a re-descoperirii de sine! Nu conteaza ce spune altcineva! FII TU si fa ce vrei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *